+

2015-04-28 @ 08:30:00 Permalink Skönhet
 
♥ Drick mycket vatten! Minst två liter varje dag motverkar finnar och ger hyn lyster. Även håret mår bra av vatten så se till att dricka så mycket du kan!
♥ Ser sminket lätt kakigt ut när du sminkat dig? En primer kan göra att det inte ''kakar'' sig men om du inte har en primer kan det också hjälpa att dutta en blöt papperstuss lätt på ansiktet när du sminkat klart dig.
♥ Håret tål inte hur hög värme som helst. Skruva ner tempraturen i duschen om du ska tvätta håret så kommer det inte bli lika torrt sen när det torkat och även se glansigare ut!
♥ Att använda brynögonskugga istället för en ögonbrynspenna gör att ögonbrynen ser mer naturliga ut när du fyllt i dom. 
 
♥ Att gnugga insidan på ett citronskal (det vita) mot tänderna gör dom vitare och får bort fläckar.
♥ Mosa en avokado och smörj i ansiktet om du har torr hy. Vänta 20 minuter och skölj bort! Avkokadon återfuktar superbra.
♥ Har du en finne? Ta en isbit och tryck mot finnen i några sekunder så kommer svullnaden gå ner och göra att den blir mindre.
♥ Avkokado, banan, honung, olivolja och kokosolja är ingridienser som är bra för håret och perfekt att göra en hemmagjord hårinpackning av!
♥ Om du vill att nagellacket ska torka fortare när du målat naglarna kan du doppa dom i ett glas med iskallt vatten. Då torkar dom på en gång!
♥ Har du torra läppar? Blanda olivolja och socker tillsammans. Skrubba sedan läpparna varje kväll med det innan du går och lägger dig så kommer dom inte bli torra igen.